Горять будинки та автівки: росіяни скаржаться на «прильоти» в Білгороді (відео)

Горять будинки та автівки в Білгороді
Горять будинки та автівки в Білгороді

Білгород під обстрілом: спалахнули будинки та автомобілі

Сьогодні, 1 квітня, Білгород став ареною обстрілу. Приватні будинки та автомобілі постраждали від цього нападу. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та Міноборони РФ.

Ракетна небезпека та вибухи у Білгороді

Спочатку у місті та районі оголосили ракетну небезпеку. Однак пізніше місцеві Telegram-канали повідомили про звуки вибухів. Ці вибухи сталися в районі автомобільної парковки та приватного сектору. Частина автомобілів і будинків виявилися підлеглими пожежам.

Нібито перехоплено 17 реактивних снарядів

Міноборони РФ повідомило про перехоплення 17 реактивних снарядів, які намагалися залишити постраждалу територію.

Ситуація в Харківській області

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що обстріли та рейди у Білгороді не вплинули на ситуацію в Харківській області. Він вважає, що ці походження обмежені внутрішніми проблемами Білгорода та закликав їх вирішувати самостійно. Відчути жодних наслідків обстрілів Харківська область не змогла.

Вплив обстрілів Бєлгорода на Харківську енергетику

Синєгубов не має підтвердженої інформації про причинно-наслідковий зв'язок між обстрілами Бєлгорода та ударом по енергетичній інфраструктурі Харкова. По його словам, обстріли по Харкову не припинялися незалежно від ситуації в Бєлгороді.

Пов'язані операції в Курській та Білгородській областях

12 березня групи, такі як "Російський добровольчий корпус", "Свобода Росії" та Сибірський батальйон, у рамках спільної операції, здійснили вторгнення в Курську та Білгородську області.

Читайте також