«Груди, що випадають». Військова вимагає пояснень від авторів скандальної рекламної кампанії

Груди, що випадають. Вимога військової
Груди, що випадають. Вимога військової

Скандал навколо рекламної кампанії бренду brabrabra

Ситуація з невдалим рекламним кампанією українського бренду білизни brabrabra та участю Олени Кравець продовжує набирати обертів. Кравець, яку запрошували як ключове обличчя цієї кампанії, висловила своє обурення із приводу використання її імені та висловлювань без її дозволу.

Кравець поставила запитання: "Чому ви піаритесь на мені і коли я вам дозволяла говорити від мого імені?". Вона також зауважила, що речення, яке їй приписують, не відповідає її стилю. Вона пояснила, що вона не давала жодного інтерв'ю.

Тим часом, бренд brabrabra не збирається видаляти скандальну рекламу і використовує військових для виправдання своїх дій. Компанія заявляє, що співпрацює з фондами-партнерами, і всі макети та комунікація узгоджуються з ними. Це означає, що відповідальність знімається з бренду на партнерів.

Крім того, бренд пояснив, що не може опублікувати фото самостійних захисниць, оскільки це може поставити їх під загрозу.

Нагадаємо, бренд brabrabra запустив рекламну кампанію, в якій використовувалися фрази відомих жінок-військових про незручність спідньої білизни. Однак, ця кампанія стала об'єктом різкої критики в інтернеті. В зображеннях можна побачити Олену Кравець, Надію Матвєєву, Дашу Квіткову та Ольгу Руднєву.

Нагадаємо, Олена Кравець отримала фінансування з державного бюджету на створення свого вечірнього шоу "Тихий вечір".

Читайте також