Кара небесна для окупантів. У Севастополі затопило будинки та вулиці

Кара небесна для окупантів. У Севастополі затопило будинки та вулиці

У Севастополі, який зараз окупований ворогом, пройшли сильні дощі, внаслідок чого численні будинки і вулиці міста були затоплені. За одну ніч випала третина місячної норми опадів, а саме 13 мм.

У Севастополі ведуться роботи з усунення наслідків негоди. За минулі вечір і ніч у регіоні випало 13 мм опадів – це третина місячної норми. Підтопленими виявилися домоволодіння на вулицях Воровського, Дригіна, Ромашковий тупик

На деяких вулицях Севастополя зливи спричинили затоплення будинків і вулиць, що змусило рятувальників евакуювати чотирьох людей, включаючи дитину. Деякі мешканці самостійно укриваються на другому поверсі своїх приватних будинків, оскільки перший поверх вже затоплений.

Також в місті виникли проблеми з транспортом. На деяких ділянках доріг проїзжати можуть лише великовантажні автомобілі та позашляховики, решта транспорту ризикують застрягти на середині дороги.

Нагадаю, що на початку грудня потужний паводок спричинив значні руйнування в гірській частині Закарпаття. Були пошкоджені захисні дамби та берегоукріплення. Після затишшя здійснено огляд наслідків паводку та виявлено близько 2 490 метрів пошкоджених дамб та берегів.