Карта бойових дій в Україні станом на 7 липня 2024 року

Карта зон бойових дій в Україні
Карта зон бойових дій в Україні

Нові подробиці з фронту

За минулу добу противник наніс два ракетних удари із 48 авіаційними ударами та застосував 317 дронів-камікадзе. Він також здійснив 2772 обстріли по наших позиціях і населених пунктах. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України.

Останні новини з фронту

Загалом за добу сталися 123 бойові зіткнення. Українські захисники успішно стримують російські окупаційні війська.

Харківський напрямок

На Харківському напрямку ворог дев'ять разів атакував поблизу Липців, Глибокого і Вовчанська. Наші військовослужбовці успішно відбили всі атаки. Загарбники зазнали втрат.

Куп'янський напрямок

На Куп'янському напрямку противник шість разів намагався просунутися до наших позицій поблизу Петропавлівки, Синьківки і Стельмахівки. Чотири атаки були відбиті, два бої тривають.

Лиманський напрямок

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів в районах Невського, Макіївки, Греківки, Тернів і Торського. Усі атаки упішно зупинені, крім шести, які тривають.

Сіверський напрямок

На Сіверському напрямку ворог чотири рази намагався прорвати нашу оборону в районах Спірного і Виїмки, але не мав успіху.

Торецький напрямок

На Торецькому напрямку ворог 11 разів намагався провести штурмові дії поблизу Торецька, Залізного, Північного і Нью-Йорка. Бій триває поблизу Нью-Йорка.

Покровський напрямок

На Покровському напрямку загарбники намагалися 41 раз вклинитися в нашу оборону поблизу Юр'ївки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Калинового, Лозуватського, Прогреса, Новоселівки Першої, Євгенівки, Яснобродівки і Карлівки. Зараз 29 атаки ворога відбито, 12 тривають. Наші захисники роблять все можливе, щоб стабілізувати обстановку та не допустити просування противника вглиб української території. За попередніми даними, сьогодні на нашому напрямку знищено 181 окупанта, троє ворожих автомобілів та одну артилерійську систему.

Курахівський напрямок

На Курахівському напрямку ворог 17 разів атакував наші позиції в районі Костянтинівки і Парасковіївки.

Времівський напрямок

На Времівському напрямку успішно відбито два ворожих штурми біля Водяного.

Оріхівський напрямок

На Оріхівському напрямку окупанти чотири рази безуспішно штурмували наші позиції в районі Мала Токмачка, Новоданилівка, Роботине і Новоандріївка.

Придніпровський напрямок

На Придніпровському напрямку ситуація стабільна, ми не втратили свої позиції. Українські військові відбили одну атаку на лівобережжі Дніпра.

Нагадаємо, що триває 865-й день повномасштабної війни в Україні.

Читайте також