Київстар, Vodafone чи lifecell: українцям показали найдешевші мобільні тарифи

Логотипи операторів мобільного зв'язку
Логотипи операторів мобільного зв'язку

Три провідних українських мобільних оператори - Київстар, Vodafone та lifecell - продовжують змагатися між собою, пропонуючи абонентам вигідні тарифи зі зниженою вартістю та достатньою кількістю мобільного інтернету та безкоштовних хвилин.

Портал "Хвиля" вирішив порівняти найдешевші тарифні плани цих трьох компаній.

Для економним користувачів українські мобільні оператори пропонують такі варіанти:

Київстар - тариф "LOVE UA Комфорт" за 140 грн./місяць. Варто зазначити, що в компанії цей тариф позиціонується як пакет послуг для людей старше 60 років або осіб з інвалідністю. Він містить 6 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки на Київстар та 60 хвилин на інші номери в Україні та 60 SMS.

Vodafone - тариф "Turbo" за 180 грн./4 тижні (приблизно 45 грн./тиждень). В цьому пакеті компанія пропонує безлімітний інтернет, 800 хвилин на всі мережі України та 10 ГБ у роумінгу.

lifecell - тариф "Просто Лайф" за 160 грн./4 тижні (40 грн./тиждень). Включає 8 ГБ інтернету, 300 хвилин на всі мобільні номери України та безлімітні дзвінки на lifecell після використання пакету хвилин.

Найдешевший тариф пропонує Київстар, хоча він має менше інтернет-трафіку. Vodafone та lifecell пропонують щедріші пакети послуг за трохи вищу ціну.

Слід зазначити, що при виборі пакету абонентам варто уважно оцінити свої потреби в мобільних послугах та обрати найбільш вигідний тариф.

Додамо, що раніше абонентам Київстар, Vodafone та lifecell дали поради, як замовити новий пакет послуг раніше за запланований термін.

Читайте також