Концерн Rheinmetall прийняв рекордне замовлення на артснаряди

Рекордне замовлення на артснаряди для концерну Rheinmetall
Рекордне замовлення на артснаряди для концерну Rheinmetall

Німецька компанія Rheinmetall отримала великий контракт на постачання артилерійських боєприпасів

Німецький збройний концерн Rheinmetall отримав контракт від Бундесверу, який передбачає постачання 155-мм артилерійських боєприпасів на 8,5 мільярда євро. Це найбільша угода на снаряди в історії компанії.

За даними Rheinmetall, вони значно розширили наявну рамкову угоду. Головною метою є збільшення запасів Бундесверу та його союзників і підтримка України.

Постачання артилерійських боєприпасів заплановані на початок 2025 року. Німеччина є головним покупцем і забезпечить частину поставок для України. Замовлення також включає Нідерланди, Естонію та Данію.

Крім того, Rheinmetall погодив угоду на постачання артилерійських боєприпасів різних типів на 880 мільйонів євро, яке заплановане на 2025 рік. Компанія також планує розширювати виробництво у найближчі роки.

"Ми раді найбільшому замовленню в історії нашої компанії. Ця широкомасштабна рамкова угода підкреслює наше провідне місце у постачанні боєприпасів в Німеччині та нашу позицію найбільшого виробника артилерійських боєприпасів у світі", - заявив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер.

Джерело: hromadske

Читайте також