На Одещині люди у військовій формі викрали підлітка

Люди в військовій формі викрадають підлітка
Люди в військовій формі викрадають підлітка

На Одещині у селі Приозерне Суворовської громади 14-річного хлопчика заштовхали до буса та вивезли у бік сусіднього села. Про це розповіла начальниця відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради Оксана Терзі.

Хлопець був зачіплений білим мікроавтобусом, з якого вибігли троє чоловіків. Вони мали військову форму та автомати. Нападники заламали хлопцеві руки і зв'язали його пластмасовими стяжками. Вони також прикладали автомат до його голови, але коли дізналися, що хлопцеві всього 14 років, то відпустили його.

Начальниця відділу соціального захисту населення підкреслила, що хлопець є сиротою і його опікунами є його брати-близнюки та рідна бабуся. Вона також зазначила, що хлопець пережив фізичне насилля та психологічні та соціальні тортури.

Учителька хлопчини дізналася про викрадення від його бабусі, а сам хлопець був паламарем при місцевому храмі. Після звернення вчителя до директора школи та старости села, була викликана поліція. Вони працювали з хлопчиком, записували його покази на камеру та провели слідчий експеримент.

У Одеській поліції розпочали кримінальне провадження за фактом викрадення та побиття підлітка. Розслідуванням займається військова прокуратура у Білгород-Дністровську.

Це не перший випадок використання сили представниками військових структур. Раніше у Львові та Чернівцях були подібні інциденти.

Читайте також