Напад на військового: знайшли київського копа, який допомагав охороні Тищенка у Дніпрі

Поліцейського, який охороняв Тищенка, знаходять у Києві
Поліцейського, який охороняв Тищенка, знаходять у Києві

З'явилася нова інформація про інцидент у Дніпрі з участю нардепа Миколи Тищенка та військовослужбовця Дмитра Павлова

За даними "Хвилі", встановлено особу поліцейського, який брав участь у конфлікті разом з охороною Тищенка у Дніпрі. Це співробітник поліції міста Києва Писаренко Богдан Олегович. З'являється питання, чому київська поліція брала участь у конфлікті, який стався у Дніпрі. Стерненко ставить це питання: "Цікаво, цього копа Тищенко взяв в оренду, чи тепер київська поліція "виконує обов'язки" у Дніпрі?".

Нагадаємо, що 20 червня Микола Тищенко приїхав у Дніпро, щоб перевірити інформацію про діяльність ботоферм та кол-центрів, які займаються шахрайством. У цей же день у центрі міста сталася затримка, де троє чоловіків у військовій формі суворо затримали людину, застосовуючи наручники та завдаючи ударів. Постраждалим виявився Дмитро Павлов, колишній боєць спецпідрозділу ГУР Міноборони KRAKEN. Поліція Дніпропетровської області проводить розслідування цього інциденту.

Микола Тищенко відмовився визнавати наявність охорони, але підтвердив свою причетність до цього інциденту, стверджуючи, що військовий "є начальником безпеки ботоферми" і "разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводилися слідчі дії та спровокував поліцейського". Міністр внутрішніх справ України заявив, що всі причетні особи до інциденту мають бути покарані.

Ситуація потребує детального розслідування та встановлення всіх обставин і причетних осіб. Важливе уваги привертає питання про роль київського поліцейського та його зв'язку з Миколою Тищенком.

Читайте також