Насіров вийшов під заставу, Кабмін дозволив використання канабісу. Головне за 24 травня

Насіров вийшов під заставу, Кабмін дозволив використання канабісу. Головне за 24 травня

Колишній керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров був звільнений під заставу після перебування під вартою з 31 жовтня 2022 року. За його виходження внесли заставу у сумі 55 000 592 грн. Він зобов'язаний виконувати процесуальні обов'язки та дотримуватися певних умов до 7 липня.

Уряд України вніс зміни до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, заборонених для обігу. Канабіс, його смола, екстракти і настоянки виключено із списку особливо небезпечних наркотиків. Але їх обіг обмежений і допускається лише для навчальних, наукових та медичних цілей.

Генеральним директором національного інформаційного агентства "Укрінформ" став Сергій Череватий. Він має великий досвід у військовому журналістиці і буде займатися підтримкою українського опору та висвітленням подій в Україні у світовому масштабі.

Українські військові зупинили російських окупантів на Харківському напрямку. Росіяни спробували створити "буферну зону", але наші війська не дозволили їм продовжити наступ.

Служба безпеки України підозрює голову Ради федерації РФ Валентину Матвієнко у сприянні російській агресії проти України. Вона санкціонувала вторгнення РФ та підписала рішення про введення військ на територію нашої країни.

Читайте також:

  • Кабмін затвердив постанову, яка зробить графіки відключень світла справедливими
  • Росія відправила африканський корпус штурмувати Вовчанськ – британська розвідка
  • Україна припинила використання деяких видів озброєнь Заходу через РЕБ росіян
  • Кабмін готує підвищення тарифів на електроенергію – міністр Галущенко
  • Згоріло 50 тис. книг: Зеленський показав, який вигляд має друкарня у Харкові (відео)

Читайте також: