Окрім "Тріумфу" в Криму, ЗСУ знищили три російські С-300

Окрім

У середу ЗСУ не лише знищили в тимчасово окупованому РФ Криму російський зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф".

Ще три ворожі пускові установки С-300 були ліквідовані чи пошкоджені в Херсонській області, заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Комплекс С-400 це потужний засіб протиповітряної оборони, якого тепер ворог позбавлений. Але це не єдиний засіб захисту окупантів. Росіяни ще мають багато зброї, яку нам доведеться знищити. Тому сезон бавовни триває. Ми проголошували його ще тоді, коли вони очікували курортний сезон. І оскільки погода дозволяє, ми будемо продовжувати засівати бавовну", йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Гуменюк додала, що поки що зарано підбивати підсумки, адже попереду в ЗСУ ще багато роботи.

"На нашій ділянці відповідальності ми теж попрацювали щодо засобів ППО і три пускових установки С-300 були знищені та пошкоджені. Тобто вони зараз більше не можуть бути застосовані ані як засіб захисту на Херсонщині, ані як засіб атаки", наголосила вона.

Сили оборони здатні вразити противника у будь-якій точці тимчасово окупованого Росією Криму. Для деокупації півострову є багато різних варіантів, але без військових, бойових дій це неможливо, заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Вчора вранці в Оленівці, на заході Криму, пролунало близько семи вибухів і піднялася курява. Удар припав на військову частину росіян. Пізніше у ГУР повідомили про знищення комплексу С-400 "Тріумф" у Криму.