РФ накрила потужним вогнем Донеччину: є жертви та руйнування

РФ накрила потужним вогнем Донеччину: є жертви та руйнування

На Донеччині на Волноваському напрямку під обстрілами минулої доби знову опинилися Вугледар та Пречистівка.

На Донецькому напрямку загинула людина у селі Вовченка Курахівської громади, заявив уранці 10 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Також під вогнем опинилися Курахове і Дачне. У Мар'їнській громаді артобстрілів зазнали Мар'їнка, Новомихайлівка і Побєда. Зранку росіяни обстріляли з "Градів" Сєверне, Тоненьке і Ласточкине Очеретинської громади", ідеться в повідомленні.

На Горлівському напрямку одна людина поранена внаслідок обстрілів Костянтинівки. Місто зазнало ракетного удару та артобстрілу: пошкоджено частину ДСНС, два житлові будинки, книгарню та крамницю.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За добу стало відомо про ще сім багатоповерхівок, пошкоджених у Бахмуті. У Торецьку пошкоджена дев'ятиповерхівка. У Соледарській громаді обстріли зафіксували у Міньківці, Федорівці, Роздолівці, Васюківці та Оріхово-Василівці.

На Лисичанському напрямку 10 снарядів прилетіли по Торському і Зарічному. Там зруйновано будинок і пошкоджено ще декілька споруд у Сіверську.

У Харкові та області досі тривають роботи з відновлення електропостачання після масованого ракетного удару Росії 9 березня. Без електроенергії залишаються 470 тис. споживачів у Харкові та 50 тис. в області. Енергетики роблять усе можливе, щоб заживити всіх споживачів якнайшвидше.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював зі ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів та іншого озброєння прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.