Росія вдарила ракетами по Донеччині ‒ показали наслідки

Росія вдарила ракетами по Донеччині ‒ показали наслідки

Російські терористи вночі 8 січня сім разів вдарили ракетами по Краматорську та два ‒ по Костянтинівці на Донеччині.

У результаті в Краматорську пошкоджено освітній заклад, промисловий об'єкт та гаражний кооператив. А в Костянтинівці промзону. Про це у Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, ці обстріли минули без людських жертв.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"На Донецькому напрямку найбільш активно росіяни стріляли по Курахівській громаді. У Кураховому пошкоджено тепломережі, у Курахівці ‒ три приватні будинки. У Вовчанці зруйновано господарчі приміщення, в Острівському ‒ два будинки та літню кухню. Протягом ночі тривали артобстріли Мар'їнки, а на ранок обстрілу з "Градів" зазнала Авдіївка. Ніхто не постраждав", ‒ зазначив Кириленко.

У той же час в Соледарі внаслідок російських обстрілі одна людина загинула та одна поранена. Пошкоджено два будинки у Парасковіївці.

"Близько 20 обстрілів було зафіксовано у Торському і Зарічному. Обійшлось без постраждалих, обсяги руйнувань встановлюємо", ‒ повідомив Кириленко.

Російські окупанти ще з вечора 7 січня завдали ракетних ударів по Краматорську і Костянтинівці. За попередньою інформацією, загиблих і постраждалих немає.

Підтверджений незначний наступ російських військ у Соледарі, але українські сили зберігають контроль над населеним пунктом станом на 7 січня. Просування росіян в районі Соледару не означає неминучого оточення Бахмута. Російські війська все ще далекі від цього, йдеться у звіті Інституту дослідження війни (ISW).