Росія завдала ракетного удару по Запоріжжю: перші подробиці та кадри

Росія завдала ракетного удару по Запоріжжю: перші подробиці та кадри

У ніч на 4 січня російська армія вчергове обстріляла Запоріжжя ракетами.

Відомо про одну постраждалу людину жінка отримала легкі поранення. Також обстріл спричинив нові руйнування, повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв в Telegram.

За його словами, внаслідок "прильоту" в одному з районів міста ушкоджені вісім багатоповерхових будинків.

"В них повилітали вікна та зруйновані балкони. Окрім того, постраждала будівля дитячого садка. Там теж вибиті шибки і частково ушкоджений дах. Поруч з будинками зараз зяє величезна сорокаметрова воронка та стоять понівечені автомобілі. Дякувати Богу, що ракета не влучила в самі багатоповерхівки і всі люди живі", написав Куртєв.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Він зазначив, що повна інформація про наслідки атаки ще встановлюється. В якому районі міста зафіксували "приліт", Куртєв не уточнив.

Ворог застосував ракети С-300. Окупанти вдарили по об'єкту інфраструктури Запоріжжя, повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко в Telegram.

"На місці удару виникла пожежа, зруйновані дві складських будівлі. Вибуховою хвилею пошкоджений п'ятиповерховий житловий будинок та припарковані поруч автомобілі", зазначив він.

Роботи з ліквідації наслідків ворожої атаки тривають.

У ніч на 4 січня російські окупанти також обстріляли Дніпропетровську область. Удари противник скерував на місто Нікополь. Минулося без постраждалих, але є руйнування.

Упродовж 3 січня ворог продовжив тероризувати Україну обстрілами. Завдав сім ракетних, 18 авіаційних ударів та здійснив понад 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Існує загроза повторних авіаційних та ракетних ударів ворога на всій території, повідомив український Генштаб.