Росіяни провалюють спроби просунутись. Наші воїни потужно нищать ворога – Маляр

Росіяни провалюють спроби просунутись. Наші воїни потужно нищать ворога – Маляр

Минулого тижня Сили оборони України знищили понад 300 одиниць техніки російських окупантів і не дозволили ворогу просунутись вперед, попри збільшення обстрілів і застосування авіації.

Про це сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"До того ж знищені боєприпаси, пункти управління, пункти компактного скупчення військових. Тобто наші військові дуже потужно нищать ворога", сказала Маляр.

Окупанти намагаються наступати на чотирьох напрямках на сході Лиманському, Куп'янському, Авдіївському і Мар'їнському, проте ніде не можуть просунутись, повідомила.

"Це означає, що наші стоять в настільки потужній обороні, що навіть збільшення обстрілів, які ми сьогодні фіксуємо, збільшення застосування авіації, нічого ворогу не дають", сказала Маляр.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Всі ці тижні відбувається не просто двобій, а це можна сказати дії на виснаження. Наші ЗСУ знищують наступальний і оборонний потенціал ворога", повідомила заступниця міністра.

Сили оборони ведуть наступальну операцію на Мелітопольському і Бердянському напрямках. Українські воїни мають успіхи на Таврійському напрямку.

За 531 день знищили понад 250 800 окупантів, 8278 броньованих машин ворога, 4254 танка, 315 літаків і 312 гелікоптерів.