"Рванути" може будь-де і будь-що" - Маляр про ситуацію в Росії

Не потрібно мати ілюзій щодо Росії.

Вони втягнулись у програшну для них війну, тому що не дооцінювали нас. Про це написала заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

"У росіян глибока травма втрати домінування у пострадянському просторі. Тому їх ключова внутрішня потреба, яка лежить в основі всіх конфліктів, бажання домінувати", вказала вона.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вони завжди брешуть. Навіть один одному. В них на брехні побудовано все і навіть історична самоідентичність. Також у РФ немає червоних ліній у поведінці.

"Попри зовнішню тоталітарність режиму, в середині системи - бардак, тому "рванути" може будь-де і будь-що", додала Маляр.

Не варто мати ніяких сентиментів, сподівань та ілюзій.

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин поки "не на зв'язку".

Про це повідомила пресслужба ватажка ПВК. Водночас росЗМІ пишуть, що після згортання свого бунту Пригожин не робив заяв вже майже як добу.

Водночас, опозиційне російське видання "Медуза" зазначає, що про місцезнаходження Пригожина немає жодної інформації з вечора 24 червня.

Раніше речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що кримінальну справу проти ватажка "вагнерівців" закриють, а сам він поїде до Білорусі.