Саакашвілі поділився у соцмережі рідкісним фото сина та невістки

Саакашвілі показав сина і невістку
Саакашвілі показав сина і невістку

Михайло Саакашвілі пишається успіхом сина

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі поділився радісною новиною про свого сина Едуарда. 28-річний молодий чоловік отримав ступінь зі штучного інтелекту в Утрехтському університеті в Нідерландах. Саакашвілі не тільки вітає свого сина з цим досягненням, але також пишається ним і ділиться фотографією Едуарда та його дружини Адіни.

Едуард Саакашвілі та його дружина одружилися у 2018 році у США. На той момент Едуард працював в радіопрограмах, співпрацюючи з BBC та National Public Radio, а Адіна працювала в неурядовій організації і вивчала грузинську мову. Відомо, що молоді люди познайомилися ще у коледжі.

Тим часом, стан здоров'я Михайла Саакашвілі покращується. Консиліум лікарів при омбудсменові Грузії зафіксував позитивну динаміку. Проте експрезидент все ще потребує ретельного медичного догляду, тому він перебуває в приватній клініці у Тбілісі. Леван Йоселян продовжує спостерігати за його лікуванням та станом ув'язненого.

На завершення, Михайло Саакашвілі та його партія "Єдиний національний рух" випустили маніфест про побудову нової грузинської держави, що супроводжувалось 20-річчям "Революції троянд".

Читайте також