Серед поранених є рятувальники та поліцейські: Росія вдарила авіабомбами по Харківщині

Серед поранених є рятувальники та поліцейські: Росія вдарила авіабомбами по Харківщині

Російські загарбники ввечері 7 серпня вдарили чотирма керованими авіабомбами по селу Кругляківка Куп'янського району на Харківщині.

Там пошкоджено шість будинків, загинули двоє людей 45-річна жінка та 65-річний чоловік. Про це у Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, четверо людей зазнали поранень та були госпіталізовані. Це ‒ чоловіки 46-ти, 59-ти та 61-го року, а також 60-річна жінка. Ще одна 57-річна жінка отримала допомогу на місці, госпіталізації не потребувала.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Також постраждали та були госпіталізовані два співробітники ДСНС 22-х та 46-ти років, та два працівники Нацполіції 21-го та 24-х років. Усі госпіталізовані поранені перебувають в стані середньої тяжкості, загрози їхнім життям немає", ‒ зазначив Синєгубов.

Росіяни минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння також обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

"Внаслідок обстрілів Петропавлівки Куп'янського району зазнав поранення 63-річний цивільний чоловік. У селі Кучерівка обстрілами пошкоджено будівлі цивільних підприємств, сталася лісова пожежа. Внаслідок обстрілу Куп'янська пошкоджено житлові будинки, сталися пожежі. У селі Чернещина Ізюмського району обстрілами пошкоджено будівлі ферми", ‒ додав Синєгубов.

На Куп'янському напрямку фронту ситуація нині складна, але контрольована. Українські Збройні сили знають про всі плани ворога і зривають їх. Про це сказав речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

За його словами, на Куп'янському напрямку окупанти вже декілька тижнів поспіль намагаються наступати. Однак, росіяни не зможуть взяти позиції, які були звільнені українськими військовими минулої осені.