Смертельна ДТП на Рівненщині: усіх 14 загиблих ідентифіковано

Місце ДТП на Рівненщині з автобусом
Місце ДТП на Рівненщині з автобусом

Усі 14 загиблих унаслідок ДТП у Рівненському районі 6 липня вже ідентифікували. Жертвами є мешканці Хмельницької та Рівненської областей у віці від 20 до 67 років, повідомила поліція Рівненської області.

Деталі про загиблих

«Наймолодшій жертві ДТП – хлопчикові, 4 липня виповнилось шість років. Серед загиблих – батьки дитини. Вижила в автотрощі лише його 57-річна бабуся - жителька Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом предпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забої грудної клітки. Загрози її життю немає», розповіли правоохоронці.

Інспектори вже взяли показання від постраждалої. Вона повідомила, що бачила, як на автобусі їхала вантажівка.

Розглядаються кілька версій аварії

Серед версій, які приймаються до уваги правоохоронцями, – зіткнення вантажівки з маршруткою внаслідок пошкодженого колеса, випуск транспортного засобу на дорогу з технічною несправністю, неуважність водія, порушення правил дорожнього руху або інші обставини непереборної сили.

«Встановлено належність транспортних засобів до суб’єктів господарської діяльності, з якими також проводяться слідчі дії. Аналізуються документи, на підставі яких було дозволено виїзд транспортних засобів для перевезень. Проводяться 18 експертиз, результати яких допоможуть встановити додаткові обставини, включаючи те, чи були водії під впливом алкоголю», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, в Рівненській області 6 липня сталася аварія на дорозі біля села Верхів, внаслідок зіткнення автоцистерни з мікроавтобусом. В результаті аварії загинуло 14 людей, серед жертв – шестирічна дитина.

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль додав, що аварія сталася о 15:45 на автодорозі поблизу села Верхів Острозької ТГ. Зіткнулися вантажівка та мікроавтобус, який прямував за маршрутом Рівне - Хмельницький.

Читайте також