"Там такий гротеск" – Тіна Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні-2006

Співачка Тіна Кароль зізналася, що соромиться свого виступу на Євробаченні-2006.

Тоді вона представляла Україну з піснею Show Me Your Love. Про незадоволення номером зірка розповіла в ефірі програми "Міністерство Прем'єр" на М1.

"Це був 2006 рік, початок кар'єри. Це людина така, я про себе зі сторони казатиму. Я не те щоб не люблю цей виступ, а соромлюся, бо там такий гротеск. Це мій комплекс меншовартості. Коли я отримала запрошення (на Євробачення-2023. Gazeta.ua), подумала: "Боже, це треба співати цю пісню". Я одразу спитала: "А можна іншу пісню заспіваю?", розповіла Кароль.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Співачці відмовили виступити з іншою піснею, тому вона вирішила переробити номер. Кароль хоче дати виступу нову "фішку". Усі секрети зірка поки що не розкриває. Але зізналася, що в пісні змінила аранжування.

Кароль розповіла, що її сценічна сукня з Євробачення-2006 досі їй по розміру. Однак зірка вирішила замінити концертний одяг. Їй пошили сучасну червону сукню.

На конкурсі Євробачення 2006 року у грецьких Афінах Тіна Кароль отримала сьоме місце. Для виступу вона обрала коротку білу сукню та високі чоботи з візерунками.

Цьогоріч Євробачення проходить у британському Ліверпулі. Кароль запросили на конкурс як гостю. Україну представляє дует Tvorchi.