Трамп сів до в'язниці, але не надовго

Трамп сів до в'язниці, але не надовго

Колишній президент США Дональд Трамп прибув до в'язниці в Атланті, щоб здатися у справі про втручання у вибори в штаті Джорджія в 2020 році.

Його заарештували та помістили до в'язниці. Але не надовго, повідомляє CNN.

У СІЗО він пробув близько 20 хвилин та був звільнений під заставу в розмірі 200 тисяч доларів. Такою була домовленість між адвокатами Трампа з офісом окружного прокурора. Трамп також погодився на умову не використовувати соціальні мережі для нападів на співобвинувачених і свідків у справі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Шериф округу Фултон Пет Лабат заявляв, що всі 19 обвинувачених у справі про підрив виборів у Джорджії пройдуть через той самий процес, що й будь-який інший обвинувачений у кримінальній справі у його окрузі включно із відбитками пальців та світлинами.

Записи показали, що Трамп має зріст 6 футів 3 дюйми і важить 215 фунтів. Вказано, що він має блакитні очі та світле або світло-руде волосся.

Явка Трампа у Джорджії стала четвертим випадком цього року, коли колишній президент здається місцевим чи федеральним чиновникам після висунення проти нього кримінальних звинувачень ситуація, якої досі не траплялось в історії США.

2 серпня Трампу висунули звинувачення за чотирма кримінальними пунктами в рамках розслідування спеціального прокурора Джека Сміта щодо спроб скасувати результати виборів 2020 року.

Також Трампу і його помічнику Волту Науті висунули звинувачення за 37 пунктами у справі про поводження з секретними документами. Їх також звинувачують у змові з метою перешкодити правосуддю.