У Києві вручили підозру 17-річному хлопцеві, який побив ветерана ЗСУ

Підсудний 17-річний хлопець, підозрюваний у побитті ветерана ЗСУ
Підсудний 17-річний хлопець, підозрюваний у побитті ветерана ЗСУ

У Києві було повідомлено про підозру 17-річному хлопцеві, який напав на колишнього військовослужбовця ЗСУ. Інцидент стався 21 червня вночі у Дарницькому районі столиці.

За даними столичної поліції та Київської міської прокуратури, хлопець разом з друзями спровокував конфлікт з ветераном, який гуляв з собакою на вулиці. Хлопець наніс близько 10 ударів потерпілому в обличчя, в результаті чого той впав.

На місце події прибули поліцейські, які доставили всіх учасників до поліцейського відділку. Зараз правоохоронці продовжують розслідування.

Виявилося, що нападник - студент коледжу, якому повинні бути збройні сили України. Йому інкримінують хуліганство. Санкція статті передбачає штраф або обмеження волі на строк до п'яти років.

Колишній військовослужбовець зараз проходить судово-медичну експертизу. Він звільнився з армії в 2023 році через проблеми зі здоров'ям. Правоохоронці отримали заяву і направили потерпілого на експертизу.

Повідомлення про підозру юнаку було зроблено під керівництвом прокурорів. Злочин кваліфікується як грубе порушення громадського порядку з особливою зухвалістю.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 34 переглянули
Український артист загинув у війні