У Криму оголошено тривогу. Окупанти повідомляють про вибухи у Севастополі

Вибухи у Севастополі - тривога в Криму
Вибухи у Севастополі - тривога в Криму

Сигнал тривоги в Севастополі

Ввечері 15 травня, в Севастополі, оголошено тривогу через збиття повітряних цілей. Про це повідомив Михайло Развожаєв, голова окупаційної влади міста. За його словами, в місті працює російська ППО і всі екстрені служби знаходяться в бойовій готовності.

«У Севастополі працює ППО. Збито вже кілька повітряних цілей. Усі служби приведені в стан бойової готовності», – заявив Развожаєв.

Місцеві жителі повідомляють про звук сирени і вибухи, які пролунали в Севастополі. Подібні повідомлення надходять також з Гвардійського, де знаходиться військовий аеродром, і про перекриття Кримського мосту.

Михайло Развожаєв також повідомив про збиття повітряних цілей над півостровом, а медіа повідомили про пожежу в паливному складі на аеродромі Бельбек, яка виникла в результаті атаки. Однак офіційне підтвердження цих повідомлень наразі немає.

Раніше, вночі на 15 травня, в районі аеродрому «Бельбек» під Севастополем пролунали вибухи. Перша Хвиля вибухів була чутна близько 01:55, і наступні вибухи тривали до 2:35. Міноборони Росії заявило, що ці вибухи були наслідком спроби атаки з використанням ракет та снарядів на територію РФ.

Читайте також