У Криму після вибуху загорівся газорозподільний вузол

Пожежа в газорозподільному вузлі на Криму
Пожежа в газорозподільному вузлі на Криму

Під Алуштою у Криму горить газорозподільний вузол після вибуху. Деяких мешканців міста вже відключили від газу. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За інформацією МНС окупантів, газорозподільний вузол під Алуштою загорівся. Рятувальники і лісники працюють на місці, щоб запобігти розповсюдженню вогню.

За даними соцмереж, між селищами Малий Маяк і Виноградний у Алуштинському районі стався потужний вибух і почалася пожежа, ймовірно, на газовій магістралі.

Пізніше стало відомо, що горить газорозподільчий вузол "Малий Маяк".

За словами так званого "голови" Криму Сергія Аксьонова, аварія на газопроводі має технічний характер. Версію про диверсію виключають.

У свою чергу "глава адміністрації" Алушти повідомив, що 7 липня можливе відключення газу через пожежу. Деякі російські Telegram канали пишуть, що частина жителів Алушти вже залишилися без газу.

Нагадаємо, українські літаки завдали удару по складу боєприпасів у Криму. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

До слова, Чорноморський флот Російської Федерації був змушений перебазувати "майже всі" боєздатні кораблі з Криму до інших місць, а його головний військово-морський центр стає неефективним через атаки з боку ЗСУ.

Читайте також