У мережі з'явилося відео польоту вертольота з керівництвом МВС перед падінням в Броварах

У мережі з'явилося відео польоту вертольота з керівництвом МВС перед падінням в Броварах

В інтернеті опубліковано відео польоту вертольота ДСНС Super Puma, який впав біля дитячого садка в Броварах. На опублікованих кадрах видно, що вертоліт летить в умовах туману.

Зокрема, це помітно на відео, яке опублікував український журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram.

"У мережі викладають кадри, ймовірно, того самого вертольота Super Puma, за кілька хвилин до падіння" написав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Припускають, що це відео було знято за кілька хвилин до того, як вертоліт ДСНС впав у Броварах біля дитячого садка і спалахнув.

Вранці 18 січня біля дитячого садка в Броварах під Києвом впав вертоліт ДСНС. Згідно з офіційними даними ДСНС, в катастрофі загинуло 15 осіб, у тому числі троє дітей, ще 25 осіб отримали поранення і були госпіталізовані, серед них 10 дітей.

Поміж інших в результаті авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ вони перебували у вертольоті ДСНС. Серед загиблих - міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін і державний секретар Юрій Лубкович.

Генеральний прокурор Андрій Костін заявив, що розслідувати трагедію буде Служба безпеки України у взаємодії з іншими правоохоронними органами. Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття рідним загиблих у страшній трагедії.