У Міноборони пояснили, як саме інформуватимуть про просування ЗСУ

У Міноборони пояснили, як саме інформуватимуть про просування ЗСУ

Міноборони України буде інформувати про просування українських сил на фронті лише після їх закріплення на позиціях.

У відомстві також закликали українців пережити інформаційні атаки ворога. Про це написала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Що для нас зараз найголовніше? Перемога. Поки наші бійці воюють, дайте собі відповідь на таке питання: Чи готовий я заради допомоги нашим військам дізнатись про звільнення того чи іншого населеного пункту не в момент фізичного заходу туди наших, а після їхнього там закріплення?", написала Маляр.

Вона також закликала громадян заради перемоги пережити інформаційні атаки ворога з різними провокаційними вкидами і не чекати, що ЗСУ будуть виправдовуватись на кожне відео і пост.

Українська армія домоглася тактичних успіхів у Запорізькій області, де здійснюється початковий етап українського контрнаступу.

Геолоковані кадри, опубліковані 10 червня, додатково вказують на те, що українські сили в західній частині Запорізької області домоглися локальних успіхів під час контратак на південний захід і південний схід від Оріхова. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, 10 червня українські сили вели контрнаступальні операції як мінімум на чотирьох ділянках фронту.