У нардепів від "Голосу" і "Слуги народу" народився первісток

У нардепів від

Народний депутат від "Голосу" 33-річний Ярослав Железняк уперше став батьком. Його колега по парламенту 32-річна Ольга Коваль, обрана від партії "Слуга народу", народила первістка.

Про народження сина Железняк 17 серпня повідомив у соцмережах.

"Синку, ти народився в найважчі часи для нашої держави. Але попереду тебе чекають її найкращі часи. Ти носиш імʼя мого батька, будь гідний його. З появою на світ, Іван Ярославович. P.S. Ні, дитині народженої у двох депутатів автоматично мандат не видається. Все сам, нічого сидіти на шиї у батьків", написав нардеп.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ольга Коваль потрапила до парламенту 58 номером у списку "Слуга народу". Працює у Комітеті з питань освіти, науки та інновацій.

Ярослав Железняк обирався до парламенту четвертим номером у списку "Голос". Перший заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Железняк народився в Маріуполі, 20 жовтня 1989 року. Вищу освіту отримав в Інституті права Верховної Ради України, а пізніше в інституті міжнародних відносин при КМУ, де успішно отримав магістерську ступінь в 2013 році. Викладає в Київській школі економіки. Крім того, довгий час Ярослав Железняк працював в міжнародній компанії Anheuser-Busch Inbev, де обіймав посаду радника з питань зв'язків з органами влади.

Железняк і Коваль одружилися 1 березня. Про це Железняк повідомив у Facebook. Для політика це вже другий шлюб. Його перша дружина Антуанетта родом із Білої Церкви, підприємець, займалася роздрібною торгівлею в інтернеті. Зараз вона, судячи зі знімків в соцмережі, перебуває за кордоном.

Про особисте життя Ольги Коваль раніше нічого не було відомо.

Раніше нардеп Антон Яценко написав заяву в НАЗК, де стверджував, що Железняк живе у цивільному шлюбі з Коваль, яка є донькою великого аграрного магната Володимира Коваля. У цьому Яценко вбачає конфлікт інтересів із боку нардепа, який є главою ТСК, яка здійснює парламентський контроль за діяльністю митної служби, "з якою безпосередньо контактують компанії Коваля під час експорту сільгосппродукції", йдеться у заяві.