Українські дрони вразили кілька нафтобаз і вежу зв'язку в Росії

Українські дрони атакують нафтобазу в Росії
Українські дрони атакують нафтобазу в Росії

Атака безпілотників по нафтобазі та вежі зв'язку в Краснодарському краї

У ніч на суботу, 6 липня, у Краснодарському краї відбулася атака безпілотників, в результаті якої були пошкоджені нафтобаза та вежа зв'язку. Про це повідомили з Оперативного штабу регіону.

За даними повідомлення, дрони виконали атаки на Єйський, Ленінградський та Павлівський райони краю. Це призвело до виникнення пожеж на двох нафтобазах.

На нафтобазі у станиці Павловській виникла пожежа після падіння уламків безпілотного літального апарата, що призвело до запалення резервуарів з паливом. Така ж ситуація мала місце у станиці Ленінградській. В Єйську пошкоджено вежу зв'язку через падіння уламків збитого безпілотника, - заявили у повідомленні.

Організація повідомила, що атаку вдалося відбити у станиці Павловській, але зламки БПЛА спричинили пожежу резервуарів з паливом. У Ленінградській на наслідок атаки сталося запалення резервуару з паливом, а в Єйську були знищені ворожі безпілотники засобами ППО, що призвело до незначних пошкоджень вежі зв'язку.

Наразі на місці працюють оперативні та спеціальні служби, які ліквідовують пожежі. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Також у телеграм-каналі Astra було опубліковано відео, на якому видно пожежу на нафтобазі "Лукойл".

Удар ЗСУ по складу безпілотників у Криму

Нагадаємо, Збройні Сили України нанесли удар по ворожому складу безпілотників Shahed-136 на території Криму. 

Читайте також