Укренерго вводить екстрені відключення електроенергії у всіх областях

Укренерго електроенергія відключення аварія області
Укренерго електроенергія відключення аварія області

Укренерго оголосив про екстрені відключення електроенергії по країні

Національний оператор системи передачі електроенергії України, Укренерго, сьогодні повідомив про введення екстрених відключень електроенергії по всій країні. Про це повідомили компанії Yasno та Укренерго.

Атаки Росії на енергетичну інфраструктуру країни

Такі заходи є наслідком масованих атак з боку Росії на енергетичну інфраструктуру України. Ці заходи є необхідними для термінового балансування енергосистеми, оскільки ситуація не передбачувала розробки графіків відключень заздалегідь. Енергетики працюють цілодобово, щоб найшвидше відновити електропостачання в усіх регіонах країни.

Заклик до терпіння та енергозбереження

Компанія Yasno, яка відповідає за розподіл електроенергії в деяких регіонах України, закликає своїх клієнтів бути терплячими. Для перегляду статусу відключень за конкретною адресою, Yasno рекомендує використовувати свої чатботи в месенджерах Viber та Telegram.

Українці в інших регіонах країни також закликають економно споживати електроенергію, щоб зменшити навантаження на енергосистему у цей складний період. Ситуація залишається напруженою, проте всі відповідальні служби роблять максимум зусиль для стабілізації енергопостачання.

Попередження про подорожчання електроенергії

Також нагадуємо, що українців попередили про подорожчання електроенергії.

Читайте також