Залишилось тільки проголосувати в ООН за вбивство українців – Подоляк висловився про головування Росії у Радбезі

Залишилось тільки проголосувати в ООН за вбивство українців – Подоляк висловився про головування Росії у Радбезі

Росія весь квітень буде очолювати Раду безпеки Організації об'єднаних націй.

ООН не займається врегулюванням конфліктів, а лише заробляє гроші на них від таких тоталітарних країн, сказав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк "24 каналу".

"ООН це той майданчик, бюрократія якого свідомо отримує величезні гранти від таких тоталітарних країн, як Росія. Росія свого часу усвідомила, що ООН, як і будь-яка інша міжнародна інституція, є оптимальною лобістською інфраструктурною організацією, яка буде мати пропагандистські сенси", сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

РФ 1991 року незаконно стала членом ООН. Вона неодноразово порушувала міжнародне право, а зараз чинить геноцид українців.

"Ця країна буде головувати в Радбезі ООН з правом вето. Залишилось тільки, щоб вони сказали: "Ми маємо за цей час отримати мандат на право вбивати українців". І спробувати проголосувати за це в ООН. Ви розумієте абсурдність того, що сьогодні відбувається у світі?" підсумував Подоляк.

Російська Федерація проведе 6 квітня неофіційне засідання Ради безпеки ООН, щоб обговорити "реальний стан" українських дітей, вивезених до Росії. Москва нібито планувала засідання Ради задовго до рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна, заявив представник Росії в ООН Василь Небензя під час пресконференції 21 березня.

17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна і уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Путіна і Львову-Бєлову підозрюють у скоєнні воєнного злочину незаконної депортації і переміщення дітей з окупованих районів України до РФ.

Відтепер Путін має офіційний статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину, заявив генеральний прокурор України Андрій Костін.

Торік Львова-Бєлова "всиновила" хлопчика, якого російські окупанти викрали з Маріуполя Донецької області.