Зеленський: Росія на очах перестає бути глобальною загрозою

Зеленський: Росія на очах перестає бути глобальною загрозою

Українські героїчні воїни вже зробили так, що армія країни-агресорки Російської Федерації перестає бути глобальною загрозою.

Агресора можна перемогти вже цього року. Про це сказав президент Володимир Зеленський у зверненні до учасників American Enterprise Institute World Forum.

"Наші героїчні воїни вже зробили так, що армія Росії буквально на очах перестає бути глобальною загрозою. Маємо довести до кінця цю роботу. Це можливо зробити вже цього року", звернувся Зеленський.

Перемогти Росію на полі битви в Україні це не воювати більше ніде у Європі й уздовж російських кордонів, сказав президент.

"Уся допомога, яка надається зараз Україні, це по суті інвестиція у глобальний мир, у реальну архітектуру безпеки для свободи", заявив Зеленський.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Президент подякував американському народу за підтримку зброєю, бюджетно, санкціями проти Росії та тих, хто є її спільниками.

"Коли пропонуєш формулу миру, а Росія знову відповідає ракетами по містах, це точно говорить про те, що рішення буде на полі бою", сказав глава держави.

І світ стане безпечнішим, додав.

"І для націй, і для людей. І для держав, і для бізнесу", сказав президент.

"Дякую всім американцям, які мріють разом із нами про те, щоб у зла не було шансів. Я зустрічався з представниками обох партій Конгресу, обох палат, із президентом Байденом, його командою у Вашингтоні, у Києві. І я впевнений, що Америка не зрадить свободу. Світу є на що спертися. Слава, слава, слава всім, хто зараз у бою за свободу. Слава всім, хто допомагає. Слава Україні. Дуже вам дякую", звернувся Зеленський.

23 лютого президент США Джозеф Байден приїжджав в Україну, зустрівся із Зеленським. Того ж дня оголосив про нову військову допомогу.

Торік Байден підписав закон про лендліз для України спрощений порядок надання військової допомоги.