ЗСУ показали кадри звільнення Урожайного

ЗСУ показали кадри звільнення Урожайного

Морські піхотинці 16 серпня оприлюднили кадри звільнення селища Урожайне Донецької області.

Потужне відео у середу оприлюднила пресслужба 35 ОБрМП ім.контр-адмірала Михайла Остроградського в Facebook

"Військові 35 окремої бригади морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського разом із побратимами 38 ОБрМП в рамках контрнаступальних дій звільнили черговий населений пункт Урожайне, що на Донеччині. Наші оборонці закріплюються на рубежах. Слава воїнам Збройних сил", сказано в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Урожайне селище Великоновосілківської селищної громади Волноваського району Донецької області. Кілька днів тому російські "воєнкори" заявляли, що армія РФ відступила звідти. Також це зафіксовано на карті DeepState, проте від українського командування офіційного підтвердження не було. Згодом Міноборони підтвердило успіхи Сил оборони в селищі.

Загалом Міноборони України повідомило про звільнення в червні дев'яти населених пунктів на півдні та сході. Від початку контрнаступу ЗСУ відвоювали понад 192 кв. км території на півдні України та 40 кв. км на Бахмутському напрямку.

Збройні сили України 16 серпня звільнили Урожайне на Донеччині. Про це у середу вранці повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Наші оборонці закріплюються на рубежах. Наступальні дії тривають, зазначила вона.