10 800 гривень від ООН: постраждалі від обстрілу у Харкові отримають допомогу

Стан безпеки в Харкові

За останніми даними, на жаль, в місті Харкові зафіксовано 8 загиблих. Поліція і надалі працює над встановленням причини та злочинців, які стоять за цими трагічними подіями.

Відомо, що серед загиблих є мирні громадяни, що стали жертвами незаконних дій окремих осіб. Чиновники висловлюють своє співчуття родинам та близьким померлих і обіцяють, що винні будуть притягнуті до відповідальності.

За словами одного з очевидців, що був на місці події, "цей інцидент шокував всіх нас. І нам дуже сумно за тих, хто помер. Ми сподіваємося, що правоохоронні органи зроблять все можливе, щоб покарати винних".

Зусилля поліції

Місцева поліція виступила високопрофесійно та витратила значні зусилля для забезпечення безпеки мешканців міста. Встановлено посилене патрулювання вулиць, а також проводяться активні слідствові дії з метою ідентифікації злочинців.

Поліцейські співпрацюють з сусідніми правоохоронними органами та встановлюють всі можливі версії ймовірних злочинів. Заступник начальника поліції міста висловив надію, що злочини будуть розкриті, а винні понесуть належну відповідальність за свої дії.