У Брюсселі відбулось засідання Ради Україна-НАТО

У Брюсселі відбулось засідання Ради Україна-НАТО

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Анатолій Баргилевич взяв участь (засобами телекомунікаційного зв’язку) в 191-му засіданні Військового Комітету НАТО у форматі Ради Україна-НАТО, яке відбулось у Брюсселі.

За даними Генштабу, у засіданні Ради Україна-НАТО приймали участь начальники генеральних штабів та оборонних відомств 32 держав-членів НАТО. Голова Військового Комітету НАТО адмірал Роб Бауер наголосив на необхідності продовження підтримки України Альянсом. Він підкреслив, що "НАТО є сильнішим і готовішим, ніж будь-коли. І з кожним днем воно стає все сильнішим. У нас є можливість розвивати новаторську роботу, яка вже була виконана. Інтеграція НАТО та національного військового планування дозволить нам робити саме те, що символізує прапор НАТО: усі члени Альянсу слідуватимуть за одним компасом".

Генерал-майор Анатолій Баргилевич в онлайн форматі поінформував начальників генеральних штабів держав-членів НАТО про ситуацію на місці. Начальники генеральних штабів держав-членів НАТО підтвердили тверду та незмінну підтримку України, наголосивши на хоробрості та жертовності Збройних Сил України. Голова Військового Комітету НАТО адмірал Роб Бауер заявив, що Україна продемонструвала світові, що вона здатна досягати безпрецедентних успіхів на полі бою. "Немає нічого, чого вони не можуть зробити. Усе, що їм потрібно… це наша допомога".

Читайте також: