107-річний британець назвав продукт, який їсть усе життя

Леонард Гоуз, 107-річний британець, є одним з найстаріших жителів Великої Британії. Він розкрив свою таємницю довголіття - подрібнену пшеницю, яку вживає протягом всього свого життя. Незважаючи на свій вік і глухоту, Леонард залишається відкритим для сучасних технологій і регулярно користується програмою "Знайти друзів" на своєму iPad. Останнім часом він трохи забудовується і має проблеми з рухом, тому використовує ходунки, але несе свої роки з гідністю.

Леонард втратив дружину Еліс, коли йому було 2000 року, і вони відсвяткували 60-річний ювілей свого шлюбу. Його батьки не живуть вже з 1945 і 1946 року відповідно.

На свій 107-й день народження Леонард був оточений своїм онуком, онукою та правнуками. Для цього свята спеціально приготували його улюблену страву - торт з рибою, картоплею і гороховим пюре з глазурі.

Протягом свого життя Леонард бачив п'ять різних монархів і 25 прем'єр-міністрів. Він пережив дві світові війни і пам'ятає, як підіймав британський прапор на параді з нагоди Дня перемоги.

Леонард також отримує листівки від Букінгемського палацу, коли святкує свої роковини в будинку для літніх людей, де він є найстарішим мешканцем. Зазвичай це відбувається на його 100-річчя, 105-річчя і щороку після цього.

У військовій базі в Бокс-Гіллі, Леонард служив у Королівському корпусі зв'язку, ремонтуючи пошкоджені телефонні кабелі. Він також працював на базі ВМФ у Гаррогейті, перехоплюючи повідомлення противника. Леонард працював у компанії Post Office Telephones, поки на пенсію не вийшов у 1981 році.

Американський невролог Говард Такер, який має 101 рік, також розголосився о своєму довголітті. Він продовжує працювати повний робочий день і слідкує за своїм здоров'ям. Він дає перевагу сезонним овочам та фруктам, особливо цитрусовим у зимовий період і дині влітку. Він майже не п'є кави, але радше вживає різні чаї. Також він їсть свій перший прийом їжі на початку дня.