21-річна блогерка заробляє $30 тис. за місяць на пікантному фетиші

21-річна Даніелла Мотта заробляє $30 тис. за місяць, лопаючи надувні кульки сідницями або іншими частинами тіла.

Вперше почала використовувати цю практику, як заробіток після того, як один із її шанувальників попросив пограти з повітряною кулькою. Про це пише Daily Star.

Модель подумала, що це прохання на день народження. Але незабаром зрозуміла, що багатьох людей такі речі збуджують. І тепер вона лопає понад 20 повітряних кульок на тиждень. Відео продає прихильникам у мережі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Це особливий фетиш, інфлатофілія, коли людина отримує сексуальне задоволення через спілкування з надувними предметами від повітряних кульок до ляльок, що надуваються, чи інших іграшок для дорослих.

"Деякі фанати просять мене погладити повітряні кульки та потертися об них, інші просять мене подути та лопнути їх силою рук. Я серйозно ставлюся до прохань, я поважаю фетиші кожної людини", пояснила Даніелла.

37-річна Ліанн Карр пропрацювала 14 років у поліції, але вирішила покинути роботу й натомість продавати сексуальні знімки та відео. Тепер вона зірка Інтернету. Має понад 130 тис. підписників в Instagram. У соцмережах вона ділиться гламурними фото з подорожей. Крім цього хизується сексуальним тілом у бікіні й розповідає про фітнес.