92-річний мільярдер Мердок одружується з колишньою тещею Абрамовича

Руперт Мердок заручився з колишньою тещею Абрамовича

Американський медіамагнат Руперт Мердок, 92 роки, заручився ушосте. Цього разу його обраницею стала Олена Жукова - колишня теща російського бізнесмена Романа Абрамовича. Про це повідомляє The New York Times.

Представники Мердока заявили, що він планує одружитися з 67-річною молекулярною біологинею на пенсії, яку зустрів всього за 4 місяці після того, як він розірвав заручини з консервативною радіоведучою Енн Леслі Сміт.

Жукова стала обраницею Мердока після того, як вони познайомилися на сімейному святі, організованому третьою Конспектиною дружиною Мердока Венді Денг. Весілля Мердока і Жукової відбудеться в червні в Моразі, на маєтку Мердока в Каліфорнії.

Жукова працювала в медичному дослідницькому підрозділі Каліфорнійського університету до виходу на пенсію, і має двох дітей - дочка Даша Жукова, яка є колекціонером мистецтва, та син. Руперт Мердок є власником декількох видань, у тому числі The Sun і The Times, а також є власником Fox News.

Це вже п'яте весілля Мердока, який раніше був одружений чотири рази.

Скасування попередніх заручин

Мердок не вперше робить пропозицію одружитися. У березні минулого року він заручився з жінкою на ім'я Енн Леслі Сміт, вдовою відомого американського кантрі-співака та телеведучого. Однак через декілька тижнів пара прийняла рішення скасувати весілля, оскільки Сміт не хотіла публічності.