Битва за Часів Яр: окупанти другу добу штурмують місто колонами танків і БМП

Битва за Часів Яр: окупанти другу добу штурмують місто колонами танків і БМП

Ситуація на Бахмутському напрямку: ворог не успішний у захопленні міста Часів Яр

Згідно зі слів Андрія Отченаша, командира "Кари небесної" Національної гвардії України, ситуація на Бахмутському напрямку дуже складна. Росіяни намагаються захопити місто, але їхні спроби не дають результатів. Ворог веде штурми та обходить Часів Яр з обох сторін. Противник має багато резервів особового складу, що ускладнює ситуацію.

Але, з точки зору стратегічних досягнень, росіяни нічого не отримали. Місто Часів Яр перебуває під повним контролем українського війська.

Російські підрозділи зазнали втрат у боротьбі за Часів Яр

Утримання Часівого Яру для України є важливою метою, оскільки його втрата дозволить противнику швидше наблизитися до великих міст Донецької області. За словами заступника начальника Головного управління розвідки Міноборони, Вадима Скібіцького, захоплення Часового Яру - лише питання часу і ситуація може стати подібною до Авдіївки.

Деталі воєнних дій під Часівим Яром

Противник використовує бронетехніку у боротьбі під Часівим Яром. За останні дві доби ворог намагався вклинитися в бойовий порядок українського війська, але поніс значні втрати і був змушений відступити. У зіткненні було знищено один танк і дві бойові машини піхоти. В поточній добі ворог знову відступив під ударом українських військ.

Посилання на пов'язані новини:

  • Жодної цілої будівлі: моторошні кадри із Часового Яру (відео)
  • Оборона Часового Яру: Окупанти хочуть взяти місто у лещата
  • Полковник СБУ оцінив ризики захоплення Часового Яру

Читайте також: