"Яка нах*й Софія Ротару?" – Ярмак розкритикував Зеленського за "культурні помилки"

Репер Ярмак, який захищає Україну від російських окупантів розкритикував українських артистів, яких президент Володимир Зеленський нагородив до 2022 року.

Заявив, що глава держави наробив багато культурних помилок. Про це розповів у подкасті для YoTube-каналу "Брати Яковлеви".

"Наша влада, особисто президент, наробив дуже багато культурних помилок, тому що, коли він став президентом, то першою людиною, яку він нагородив званням "народний артист", був Потап. Нерозуміння нашою владою до 2022 року взагалі своєї історії та культури призвело до багатьох наслідків", зазначив артист.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ярмак пригадав прем'єру пісні "Потрібен живим", де показав, на його думку, живих легенд країни. У кліпі знялись Сергій Жадан, Валерій Маркус, Віталій Дейнега, Олександр Положинський, інші спортсмени, музиканти. Того ж року в ОП вирішили нагородити живих легенд серед них була Софія Ротару.

"І я їм пишу: "Сама ідея за*бись. Але яка нах*й Софія Ротару?". Яка у 17 році виступає перед Кадировим на його дні народження, це публічний захід, і вона ще співає йому українську пісню. Кадиров, який з 14 року відправляє вбивати українців" підсумував захисник.

Скандальна блогерка Анна Алхім публічно заспівала пісні Алли Пугачової. Жінка, яка неодноразово казала, що продовжуватиме слухати російські пісні, бо вони її "чіпляють", розсварила українців новим відео в Tik Tok. У ролику вона заявила, що хотіла б запросити російську примадонну на своє весілля. Українці розділилися на два табори. Одні обурилися, а інші почали захищати блогерку. Зазначали, що воїни на фронті відстоюють не мову, а російська не належить Володимиру Путіну.