Зеленський заслухав доповідь Сирського про ситуацію на фронті

Зеленський заслухав доповідь Сирського про ситуацію на фронті

Зеленський: Українські війська мають міцну позицію на Харківщині

Президент України Володимир Зеленський під час доповіді головкому ЗСУ Олександра Сирського зазначив, що українські воїни мають міцну позицію на Харківщині. Він також відзначив, що ЗСУ ефективно знищують окупантів у Донецькому напрямку, завдаючи шкоди їхнім силам та послаблюючи Росію.

У відеозверненні глава держави подякував солдатам, сержантам та офіцерам, які зберігають позиції та виконують бойові накази. Він особливо відзначив Сорок першу бригаду, спецпідрозділи ГУР "Кракен" і "Артан", підрозділи Нацгвардії та 222-ий окремий штурмовий батальйон за їхні військові успіхи та знищення російської техніки.

Зеленський також висловив подяку ДСНС, Національній поліції, медичним працівникам, ремонтним бригадам та всім, хто допомагає у ліквідації наслідків російських ударів. Він зауважив, що обстріли та ракетні удари продовжуються, загрожуючи декільком областям України.

Зеленський наголосив, що незважаючи на складнощі, екстрені служби реагують на ситуацію та рятувати життя людей. У своєму інтерв'ю він також розповів про силу Росії для повномасштабного наступу на Київ.

Читайте також: