"Алєксєєв захищає опозиційних політиків. Тому по нього прийшли" - Федина про справу нардепа

Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Софія Федина зазначає, що кримінальне переслідування Сергія Алєксєєва це помста за те, що він захищає опозиційних до влади політиків.

"Сьогодні об 11.00 в Личаківському районному суді Львова планується судилище над Сергієм Алєксєєвим, правником, депутатом від ЄС. Єдиномарафонні пропагандисти вже вилили тонни бруду на нас усіх, звинувачуючи його у всіх гріхах людства лише за те, що він отримав кошти оплату за послуги адвокатів від клієнта юридичної компанії, в якій він має частку, для передачі директору, який не зміг прибути, бо був на похороні близької людини", пише Федина у Facebook.

"Сергія вибрали для підстави невипадково: він не лише депутат від "Європейської Солідарності", не лише ударівець і голова фан-клубу братів Кличків (Віталій Кличко теж зараз відбиває цинічні атаки злодіїв з влади). А ще юридична фірма "Алєксєєв, Боярчуков і партнери" захищала мене і Марусю Звіробій у справі потерпілого від слів двох невідомих жінок,які посміли сказати, що "на передовій стріляють!", мера Чернігова Атрошенка, мера Києва Віталія Кличка, і загалом захищає опозиційних політиків від нападок влади", зазначає народна депутатка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Владі захотілось вдарити пакетом. Думаю поламають зуби. А ви слідкуйте за руками служебних махінаторів, бо цей суд вистава, щоб відволікти людей від реальних проблем і реальної зради інтересів держави", наголошує Федина.

Суд у Львові не обрав запобіжний захід народному депутату Сергію Алєксєєву, якого підозрюють у шахрайстві.

Він не з'явився до суду. Про це повідомляє пресслужба суду.