Аліна Гросу випустила пісню, яку виконала жестовою мовою (відео)

Аліна Гросу випустила нову пісню "I Love You", записану з дітьми жестовою мовою

Українська співачка Аліна Гросу випустила нову пісню під назвою "I Love You", яку вона виконала разом з дітьми, використовуючи жестову мову. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Зйомки кліпу відбувались у Чернівцях, а його героями стали вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями слуху.

«"Кохаю" має звучати всіма мовами світу, включаючи жестову. Адже кожна людина має відчути себе важливою серцю іншого. Жестова мова стала важливим доповненням сенсу пісні. Я тебе люблю - це слова, які ми присвячує не лише другим половинкам, але й найріднішим, нашим друзям та кожному», - написала Аліна Гросу.

Співачка закликала підписників навчатися більше мов і руйнувати бар'єри у спілкуванні.

«Руйнуйте будь-які бар'єри у спілкуванні, щоб завжди мати змогу сказати про головне: люблю тебе, вдячний тобі, дякую, що поруч. Підтримуйте один одного і не соромтеся зізнаватися у своїх почуттях», - закликала артистка.

Варто зазначити, що Аліна Гросу випробувала удачу і купила лотерейний білет вперше в своєму житті, коли перебувала в США. Вона виграла двічі.