"Апокаліптичний пейзаж" –спецпризначенці показали будні в зруйнованому Бахмуті

Сили спецоперацій ЗСУ показали сюжет про будні операторів 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго ССО.

На відео зафіксовано зокрема елементи відпрацювання по ворогу з позицій у майже зруйнованих будинках міста-фортеці (як то робота снайпера та ймовірне застосування гранатомета Gazeta.ua). Ролик оприлюднила пресслужба спецпризначенців у YouTube.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Попри надскладні умови українські бійці демонструють почуття гумору та незламність духу, показуючи, що на передовій знайдеться місце ранковій каві, дружньому жарту чи ніжності до песика.

"Апокаліптичний пейзаж майже стертого з лиця землі міста наочно демонструє, що залишається там, куди приходить "русский мир", ідеться у повідомленні.

Російські загарбники нині основну увагу й сили зосереджують на Бахмутському напрямку.

Українські війська контролюють околиці Бахмута у південно-західній частині в районі "Літак". Про це у Telegram повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, минулої доби ворог безуспішно наступав, але в цілому наступальна активність знижена. Загарбники роблять авіаційні удари та інтенсивні артилерійські обстріли.