Атака на аеродром Липецька: як відреагувала російська влада

Атака на аеродром Липецька: пошкоджено військову техніку
Атака на аеродром Липецька: пошкоджено військову техніку

Унаслідок потужної нічної атаки дрона, яка спалахнула на військовому аеродромі, влада Липецької області прийняла рішення про скасування всіх розважальних заходів у регіоні. Про це повідомив губернатор області Ігор Артамонов. Він зазначив, що спортивні та сімейні заходи, які будуть проводитися, будуть включати посилений захист безпеки. Упродовж якого періоду діятимуть обмеження, але конкретні деталі наразі не відомі. Все ще продовжується евакуація мешканців кількох населених пунктів.

У ніч на 9 липня російське місто Липецьк було атаковане безпілотниками. Внаслідок цього сталася масштабна пожежа на військовому аеродромі у Липецькій області. Місцеві жителі повідомили, що горить склад боєприпасів. Цю інформацію підтвердило ГУ МЧС по регіону.

Оголошений режим надзвичайної ситуації, і влада розпочала евакуацію мешканців чотирьох населених пунктів, які знаходяться поруч з аеродромом. За словами губернатора, понад 400 будинків потраплять у зону евакуації.

Організовані пункти тимчасового перебування, до яких прибули автобуси, а також на місці події працюють екстрені служби та місцева влада.

Читайте також