Атака на Суми: з-під завалів врятовано 10 осіб, є загиблі

У ніч на 13 березня у Сумах окупанти атакували житловий п'ятиповерховий будинок. Наслідком атаки дроном типу "Шахед" пошкоджено 30 квартир, з яких 15 були повністю зруйновані. Про це повідомляє Сумська ОВА.

За попередніми даними, з-під завалів було врятовано 10 людей, із яких 8 отримали різного ступеня травми. Нажаль, є загиблі (інформація уточнюється)", - йдеться у повідомленні.

Наразі продовжуються аварійно-рятувальні роботи, при яких задіяні всі необхідні служби, а також розгорнуто пункт незламності.

Блок галереї

Як повідомлялося раніше, у ніч на 13 березня окупанти атакували Суми безпілотниками типу "Шахед". Один з них вдарив по багатоквартирному будинку.

749-та доба війни Росії проти України

Продовжується вже 749-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу відбулося 91 бойове зіткнення. Загалом ворог влаштував 10 ракетних ударів та 84 авіаційні атаки, а також здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, через ці російські терористичні атаки є загиблі та поранені серед мирного населення.