Батьки намагаються додзвонитися до сина, якого вже нема: щемливе відео з Харкова

Батьки намагаються додзвонитися до сина, якого вже нема: щемливе відео з Харкова

Удар по багатоповерхівці в Харкові: молитва батьків

У мережі з'явилося відео, яке показує жахливі наслідки удару окупантів по будинку в Харкові. У записі видно чоловіка та жінку, які зі слізами на очах намагаються додзвонитися своєму синові, який живе у цьому будинку.

Боже, ніхто трубку не бере... Та відповідьте хто-небудь!

Згідно зі свідченням дружини, їхній син також проживав у цьому будинку, в який ударила ракета. Жінка поплакала, коли дізналася, що хлопець не відповідає на дзвінок.

Пізніше, за словами користувачів соцмереж, рятувальники знайшли тіло дитини.

Обстріл Харкова: різко нарешті досягли

У ніч з 31 травня на 1 червня російські окупаційні війська здійснили обстріл Харкова. За даними міського голови Ігора Терехова, ракетами С-300 була влучена приватна житлова будівля, внаслідок чого загинуло п'ятеро людей, а 25 отримали поранення, включаючи двох 12-річних дітей - хлопчика та дівчинку.

Цей обстріл став частиною повнішого зведення війни, яка триває вже 828 днів. Противник наніс один масовий ракетно-авіаційний удар, застосувавши 19 ракет різних типів, два ракетних удари з використанням трьох ракет, 52 авіаційні удари, включаючи 74 КАБи, застосував 554 дрони-камікадзе та здійснив понад 2980 обстрілів по позиціях українських військ та населених пунктах з використанням різних видів озброєння.

Читайте також: