Без чоловіка: Інна Мірошниченко всиновлює другу дитину

Без чоловіка: Інна Мірошниченко всиновлює другу дитину

Дружина Тимура Мірошниченка, Інна, подала документи на всиновлення ще однієї дитини. Вона розмістила фото біля будівлі Дніпровської районної держадміністрації у Instagram, де знаходиться служба у справах дітей та сім'ї.

За словами Інни, документи вона подала самостійно, оскільки цього разу чоловік не може прийняти участь у обов'язкових курсах для всиновлювачів.

Відповідаючи на запитання, Інна пояснює: "Так, я можу самостійно проявити бажання всиновити дитину. У мене є джерело заробітку і згода чоловіка прийняти дитину на утримання. Потім буде ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення, що вимагає більше юридичних втом. Але це легше, ніж пристосовуватися комусь із підростаючими стосунками та впливами школи", - пояснює Інна.

Жінка відповіла на запитання, що стосуються причини швидкого рішення всиновити другу дитину: "Відчуваю, що у нас є достатньо місця в серці і в квартирі. А дітей, які чекають на сім'ю, все ще багато тисяч".

Раніше подружжя вже всиновило дворічного хлопчика Марселя. Ця дитина народилася з низькою вагою 1,4 кг і в неї є проблеми з психологічним розвитком. Крім того, у хлопчика виявлені викривлення грудної клітки, травма головного мозку, грижа і проблеми з очима. Хоча багато людей відмовлялися від малюка, це не завадило Мірошниченкам прийняти його, навіть якщо він ніколи не зможе говорити.

Читайте також: