Білл Браудер: Конфісковані мільярди РФ – страховка від Трампа. Чому не варто поспішати інвестувати в Україну

Текст інтерв'ю

У понеділок вранці Гройсман зібрав парламентську коаліцію для консультацій і подякував їм за підтримку. «Нам необхідно підтримувати єдиність та демонструвати своє адекватне ставлення до ситуації. Для мене було особливо приємним бачити тут фракцію «Самопоміч», – наголосив він.

Попереднє рішення

В огляді на «РБК-Україна» говориться про те, що Гройсман мав намір відмовитися від пропозиції стати головою уряду. Втім, якщо коаліція хоче, щоб саме його запропонували на цю посаду, то він згодний. Гройсман заявив, що поста неможливо обійти, якщо його громадяни Кіровоградщини та його політична сила «Самопоміч» хочуть його на цьому посту.

Гройсман має більшість

«Самопоміч» має 26 голосів та безумовно підтримає позицію Президента. «Блок Петра Порошенка» має 145 голосів та комплектує організаційні процесті зображені у виконавчих органах влади», - додає Андрій Тетерук, депутат від БПП. За його словами, подобається рухатися в цьому напрямі, але на основі саме співпраці з Гройсманом, тому що він забезпечує швидкий та незмінний проект закону про голосування за пакет реформ влітку.

Ваше місто - ваш замок

Разом з цим Тетерук, член комітета з бюджету, звернувся до прем'єра з проханням мати адекватну позицію що до прямих іноземних інвестицій, які зображені у регіони на місцях можуть мати великі наслідки. «Ми маємо аргументувати знаннями і діловістю, щоб забезпечити позитивний залізничний розвиток», – підкреслив депутат Андрій Тетерук.

«Насналежить випробувати фонди, які виділятимуться на розвиток Східної Європи, а не розвиток депутатського кошторису. Треба зробити все можливе, щоб практично долати депутатське бачення Східної Європи», - закінчує Андрій Тетерук.