Богуслаєв говорив російському генералу про "визволителів". Журналісти показали розмови

Журналісти опублікували записів розмов колишнього народного депутата від Партії регіонів, експрезидента підприємства "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва.

Богуслаєв не припиняв вести бізнес-справи з окупантами навіть у розпал повномасштабного вторгнення. Про це пишуть "Схеми: корупціях в деталях".

"Народ обурюється. Народ же чекав визволителів, а прийшли, бл***, окупанти", говорить Богуслаєв у розмові з російським генералом-полковником у відставці Анатолієм Сітновим.

Сітнов голова ради директорів московської компанії "Двигуни "Володимир Клімов Мотор Січ", що здавна займається ремонтом двигунів українського виробництва "Мотор Січ", зокрема для військових РФ.

"Анатолію Петровичу, вітаю. Передай привіт усім там, починаючи від колишнього міністра. "Іскандер-М" впав на територію заводу", говорить Богуслаєв Сітнову.

"Колишній міністр", якому передає вітання Богуслаєв це його знайомий, Анатолій Сердюков, ексміністр оборони Росії. Нині індустріальний директор авіаційного кластера "Ростєха" головного виробника озброєнь для армії РФ, нагадують журналісти.

"Ну, прилетіло до нас. Били вже вдруге по нас, бл***. Так що все це балачки, що мирне населення не треба чіпати. Все це ху***. Зараз ремонтую будівлю, вікна, приміщення, бл***. "Дякую" друзям передай там всім, бл***", каже Богуслаєв.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Торік у серпні Богуслаєв обговорював план для реалізації схеми постачання двигунів до РФ через Китай зі своїм підлеглим начальником департаменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства Олегом Дзюбою.

Служба безпеки України затримала Богуслаєва торік у жовтні. Його підозрюють у колабораціонізмі й пособництві РФ.

За даними слідства, екснардеп причетний до схеми передачі росіянам авіадвигунів для штурмової авіації. Завдяки цьому окупанти могли ремонтувати і будувати гелікоптери, які використовують у війні проти України.

Суд арештував Богуслаєва.

Колишній нардеп має громадянство РФ, з'ясували журналісти.