Британія відправляє Україні сотні ракет ППО

Сотні ракет ППО британського виробництва надійдуть до України з метою захисту

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс повідомив, що сотні ракет протиповітряної оборони британського виробництва відправляються до України з метою захисту від російської агресії.

«Велика Британія швидко просувається у зміцненні протиповітряної оборони України після вбивчих авіаударів Путіна. Сотні ракет протиповітряної оборони британського виробництва відправляються, щоб забезпечити Україні все необхідне для захисту від варварських бомбардувань Путіна. Слава Україні!» - заявив Шаппс у Х.

Міністр також наголосив, що «Путін перевіряє обороноздатність України та рішучість Заходу - зараз настав час світу об'єднатися і подвоїти зусилля, щоб дати Україні необхідні ресурси для перемоги». 

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки оголосили про надання Україні нового пакету військової допомоги на суму $250 млн.

Крім того, український воєнно-промисловий комплекс переобладнав радянську техніку спільно з західними партнерами, і уже вдалося встановити та протестувати ці установки.

На наступний рік планується значне збільшення виробництва різних видів озброєнь в Україні. Основний акцент буде зроблено на засоби протиповітряної оборони.