Буданов назвав найабсурдніший фейк, який про нього вигадали росіяни

Кирило Буданов заявив, що найбільш абсурдним російським фейком про нього була інформація про його вбивство. Про це він заявив на форумі Kyiv Stratcom Forum 2024.

З'явилися фото, де я разом із послом Японії і вони його розібрали, в мережі поширили це фото з такими приписками: "тут у нього такий нахил", "тут нема тіні". Тоді в пропагандистів було дві версії, - сказав Буданов.

Перша версія говорила про те, що Буданов "ледве живий і у нього стоїть корсет, його просто як мумію тримають, підтримують, щоб не впав".

Друга версія стверджувала, що це взагалі голограма.

Буданов також зазначив, що Україна не зможе повністю розірвати лінію російської пропаганди, оскільки у Росії є достатньо фінансових та людських ресурсів для цього в багатьох країнах, а також велика машина з великою кількістю медійного ресурсу від їх агентів впливу.

Нагадаємо, що в червні 2023 російська пропаганда розповсюдила вкид про смерть Кирила Буданова, керівника Головного управління розвідки Міноборони України.

Кирило Буданов також висловив думку, що Telegram є проблемою з погляду національної безпеки та "завдає руйнівного ефекту" всередині країни.